Vandaag besteld, morgen verzonden · Gratis verzending vanaf 40 euro · Niet tevreden? Geld terug!
21 november 2018

Privacybeleid

Wij van FeatherStone vinden jouw privacy heel belangrijk, daarom houden wij ons aan de privacywet. We zullen je gegevens altijd netjes gebruiken en ze zullen veilig zijn bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij doen met de informatie die je aan ons doorgeeft. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bestellingen

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst gebruiken wij je persoonsgegevens om het pakketje gereed te maken voor verzending. Om er voor te zorgen dat jouw pakketje goed wordt afgeleverd, geven wij je adresgegevens door aan PostNL. Van je bank krijgen wij informatie over je betaling. Om deze betalingen soepel te laten verlopen maken wij gebruik van de betalingsprovider Mollie.

De gegevens die wij ontvangen zijn: je betaalgegevens, naw-gegevens en e-mailadres. Wij bewaren deze informatie tot zeven jaar na het moment dat je de bestelling geplaatst hebt. Dit is de wettelijke bewaarplicht.

Contact

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je telefonisch contact met ons opnemen of per mail. Hierbij gebruiken wij jouw e-mailadres en/of telefoonnummer en je naam. Ook kan het voorkomen dat wij notities maken over je hetgeen waar je contact over opneemt. Wij bewaren deze gegevens om je goed van dienst te kunnen zijn en om onze dienst in het algemeen te verbeteren. Je kunt ten alle tijden aangeven dat je liever hebt dat wij deze gegevens verwijderen.

Account

Als je bij FeatherStone een bestelling plaatst, kun je een account aanmaken. Dit is handig, omdat je dan bij je volgende bestelling niet weer al je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je in het account al je bestellingen bekijken. Als je ervoor kiest een account aan te maken, moet je informatie over jezelf opgeven, waarmee je vervolgens kunt inloggen op onze website.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens en e-mailadres. Ook dien je een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Wachtwoorden kunnen wij niet inzien, de andere genoemde gegevens bewaren wij tot je het account opheft. Je kunt via je account gegevens toevoegen, verwijderen en aanpassen wanneer je dat wilt.

Reclame

Wij willen jou graag op de hoogte houden over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit zullen wij alleen doen als jij hier toestemming voor hebt gegeven. Wij sturen deze informatie altijd per e-mail naar je toe. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze reclame. In elke mail staat hoe dat moet.

Cookies

FeatherStone gebruikt cookies. Dit zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan om onze webshop te verbeteren.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Wijzigingen

De regels rondom privacy worden steeds strenger, hierdoor kan het voorkomen dat wij af en toe onze privacyverklaring wijzigen. De datum waarop de huidige privacyverklaring is ingegaan kun je boven aan deze pagina vinden.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd schriftelijk contact met ons opnemen. Ons mailadres is hieronder te vinden.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we van jou hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in welke persoonsgegevens we van jou hebben
  • het laten corrigeren van foute informatie
  • het laten verwijderen van je persoonsgegevens

Klachten

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen wij dit graag van je. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

FeatherStone V.O.F.
Antonie van Leeuwenhoeklaan 249
3769XH Soesterberg

info@featherstone.nl
+31 (0) 628 959 519

Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem direct contact op