Vandaag besteld, morgen verzonden · Gratis verzending vanaf 40 euro · Niet tevreden? Geld terug!

Ons verhaal

De natuur houdt je gezond en laat je alle stress uit je dagelijkse leven vergeten. Wij van FeatherStone zijn geïnspireerd geraakt door de sfeer en de invloed van producten uit de natuur. Al onze prachtige, natuurlijke producten zijn niet alleen fijn om naar te kijken, ze kunnen ook een positief effect hebben op je lichaam, je geluksgevoel én je gemoedstoestand. Breng de natuur om je heen, bewonder het en ervaar de positieve werking.

Ardennen

Een online winkel met onder andere sieraden, dromenvangers, wierook, edelstenen en mineralen. Producten die met zorg zijn geselecteerd, artikelen die zelf zijn samengesteld of geheel met eigen hand gemaakt. Dit alles zal met liefde en zorg naar je worden opgestuurd. Want hoe leuk is het om je passie te delen met de rest van Nederland. Wij genieten daar van en we hopen dat jij onze producten net zo waardeert als wij.

Benieuwd naar ons assortiment?
Kijk lekker rond en laat je verrassen door al het moois dat onze natuur te bieden heeft.

Bekijk assortiment

Onze mensen

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Beau en Romeo, we leerde elkaar kennen op onze studie in 2014. We ontdekten al snel gedeelde interesses voor de natuur en de online wereld. Na een aantal jaar hebben we besloten om onze krachten te bundelen en te starten met onze eigen webshop, die sinds november 2018 live is. Beau is graag creatief bezig met onder andere fotografie en het samenstellen van ons assortiment (en is dol op ringen…). Romeo is al van jongs af aan gefascineerd door edelstenen en weet alles van het technische gedeelte van de website.