Vandaag besteld, morgen verzonden · Gratis verzending vanaf 40 euro · Niet tevreden? Geld terug!

Ons verhaal

De natuur houdt je gezond en laat je alle stress uit je dagelijkse leven vergeten. Wij van FeatherStone zijn geïnspireerd geraakt door de sfeer en de invloed van producten uit de natuur. Al onze prachtige, natuurlijke producten zijn niet alleen fijn om naar te kijken, ze kunnen ook een positief effect hebben op je lichaam, je geluksgevoel én je gemoedstoestand. Breng de natuur om je heen, bewonder het en ervaar de positieve werking.

Ardennen

Een online winkel met onder andere sieraden, dromenvangers, wierook, edelstenen en mineralen. Producten die met zorg zijn geselecteerd, artikelen die zelf zijn samengesteld of geheel met eigen hand gemaakt. Dit alles zal met liefde en zorg naar je worden opgestuurd. Want hoe leuk is het om je passie te delen met de rest van Nederland. Wij genieten daar van en we hopen dat jij onze producten net zo waardeert als wij.

Benieuwd naar ons assortiment?
Kijk lekker rond en laat je verrassen door al het moois dat onze natuur te bieden heeft.

Bekijk assortiment

Onze mensen

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn Beau ter Steege en Romeo ter Haar. In 2014 hebben wij elkaar leren kennen tijdens onze studie. We ontdekten al snel gedeelde interesses voor de natuur en de online wereld. Na een aantal jaar hebben we besloten om onze krachten te bundelen en te starten met onze eigen webshop, die sinds november 2018 live is. Beau is graag creatief bezig met onder andere fotografie en het samenstellen van ons assortiment. Romeo is al van jongs af aan gefascineerd door edelstenen en weet alles van het technische gedeelte van de website.

Romeo en Beau
Onze missie

Draag je steentje bij!

De meeste producten van FeatherStone zijn gemaakt door de natuur. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er bomen, bergen en stenen zijn. Dat de wind waait en dat de zon schijnt. Maar als je het ons vraagt is dit iets bijzonders. Iets moois. Het kan bijvoorbeeld miljoenen jaren duren voordat een edelsteen de vorm en kleur heeft die jij en ik in onze handen houden. Het zijn cadeautjes die de natuur aan de mensheid geeft. Maar zijn wij ook bereid om iets terug te doen?

Wij wel! Daarom geven wij bij iedere bestelling 5% van je aankoopbedrag terug aan de natuur. Tijdens het afrekenen kun je zelf kiezen uit 2 goede doelen die bijdragen aan het onderhouden en verbeteren van onze natuur. Help mee en draag je steentje bij!

Kom op voor onze natuur en draag je steentje bij Doe mee