Vandaag besteld, morgen verzonden · Gratis verzending vanaf 40 euro · Niet tevreden? Geld terug!

Draag je steentje bij

Veel van onze producten zijn cadeautjes uit de natuur. Daarom vinden wij dat we iets terug moeten doen. Bij iedere bestelling doneren wij daarom 5% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat bijdraagt aan het onderhouden en verbeteren van onze natuur. Help mee en draag je steentje bij!

Tijdens het afrekenen van je bestelling, kun je kiezen uit 2 goede doelen. Wij hebben deze natuurstichtingen zorgvuldig gekozen omdat ze passen bij onze kernwaarden. Natuurlijk vertellen we je graag wat meer over de stichtingen zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken.

Benieuwd naar ons assortiment?
Kijk lekker rond en laat je verrassen door al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Bekijk assortiment

Everybody loves nature

Stichting Natuurmonumenten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Ze maken zich sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die zij beheren, maar ook daarbuiten. Want ze gaan een stap verder. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Natuurmonumenten vraagt alle Nederlanders om samen nieuwe natuur te maken, te verzorgen en te beschermen.

Kids are the future

Natuurwijs

NatuurWijs wil kinderen weer in verbinding brengen met de natuur. Daarom bieden zij een natuurprogramma aan voor basisscholen. De kinderen trekken een ochtend, een hele dag óf drie keer een hele dag met een NatuurWijzer de bossen in of de hei op. Daar mogen ze kijken, voelen, ruiken, luisteren en proeven. Zélf de natuur ervaren en zélf ontdekken wat mensen en natuur met elkaar te maken hebben. Dat blijft pas écht hangen. Het bos als klaslokaal. Want leren over natuur doe je ín de natuur.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze missie? Neem contact op